OnScreen Vision

Administratörsverktyget för OnScreen Vision flyttar ut från webbläsaren och in i en egen applikation.

Tidigare har all redigering av OnScreen Vision administrerats i Internet Explorer som inom kort upphör. Framöver redigeras innehållet i en lokal applikation. Logga in med samma uppgifter som tidigare.

För att ladda hem Admin-programmet klicka här:

OnScreen Vision

Ett smidigt, kraftfullt och mycket prisvärt digitalt system för TV-visning. OnScreen Vision är framtaget för att passa alla typer av företag samtidigt som det är väldigt enkelt och snabbt att komma igång med. OnScreen Vision klarar av att visa fast bild, rörlig media och streamad film, text m.m. OnScreen har tre olika visningslägen. Skärmen är uppdelad och har tre areor för olika typer av information, media osv. Den största delen är huvudarea där ni visar bilder, film m.m. Arean längst ned på skärmen är en sk Ticker för ”rullande” text. Ni kan välja att koppla den till ett RSS-flöde (tex nyheter) eller själva lägga in valfri text som rullar i fältet. Till höger syns klocka, företagets logo, ev lokalt väder eller om ni väljer att koppla på besökarmodulen. Ni får ett tydligt budskap både till besökare samt berörd personal som direkt ser vem/vilka som kommer på besök och vem de ska besöka. Fullskärmsläge. Visar bildspel eller film och utnyttja hela skärmen. Det går dock inte att blanda besök- och väder med fullskärmsläge i en slinga. Läs mer i manualen eller kontakta oss för mer info på hur ni bäst presenterar ert material.

Obemannad station

Med en obemannad reception styr ni era besökare att själva skriva in sig och printa namnbrickor. Deras namn och vilka de besöker kommer automatiskt upp på skärmen. Med minimal utrustning och plats kan man lätt ha koll och statistik på besökare. Vid behov kan man få ut listor på hur många som är på plats m.m.  På så sätt behöver ni inte ha någon personal som manuellt lägger in de besökande. En station består av en dator + pekskärm / windowsbaserad platta samt en etikettskrivare. Funktionen finns redan i OnScreen Vision men det är tillval att skaffa pekskärm och skrivare. Kontakta oss gärna för mer info.

Frågor och svar

Ni har följt manualen och publicerat men det kommer ändå inte upp på skärmen?
1. Starta om datorn
2. Kontrollera i webgränsnittet att datorn har internetkontakt och hämtar den senaste informationen.
3. Kommer det fort inte upp kontakta supporten för ytteligare felsökning inom såsom brandvägg m.m. som kan hindra datorn ifrån att hämta den information som behövs.