E-postinställningar i iPhone

Använd nedanstående steg för att lägga in ett e-postkonto från EVRY i din iPhone.

1. Gå in i inställningar och sedan E-post, kontakter, kalendrar

2. Välj Lägg till konto

3. Välj Annat

4. Välj Lägg till e-postkonto

5. Ange Namn, Adress, Lösenord och Beskrivning

6. Välj fliken "IMAP" och fyll i fälten för värdnamn, användarnamn och lösenord på både Server för inkommande e-post och Server för utgående e-post. Det är samma uppgifter som gäller för båda.
Värdnamn: mail.systeamhalmstad.se
Användarnamn: m-XXXX
Lösenord: XXXXX

Där X är era personliga konto-uppgifter som ni fått från EVRY.

Klicka sedan på nästa. Nu kommer iPhonen att försöka verifiera uppgifterna. Efter en stund kan ni få en fråga om ni vill ansluta utan SSL. Svara Ja. Klicka sedan på Spara.

7. Nästa steg är att välja att e-postkonton ska hämtas från mailservern. Se till att E-post är valt där. Klicka sedan på Spara och allt är klart. Ni ska då ha fått en ny mapp i iPhonens mailprogram som heter samma som den beskrivning ni fyllde i på steg 5.