Undersökningar

Generell information

Årlig medlemsundersökning

Klubben kan genomföra en årlig medlemsundersökning där nyckelfrågorna för medlemmarna utröns. Ni kommer att kunna se vilka ämnen som flest medlemmar är intresserade av, men även kunna utläsa varför de medlemmar som tänker lämna klubben vill det.

Ni kan även se vilka frågor era mest trogna medlemmar tycker är viktiga att hantera. Medlemsundersökningen baseras på ett standardiserat frågebatteri för att era resultat skall kunna jämföras mot ett svenskt snitt och från år till år.

Komplettera med egna frågor? Klubben kan komplettera med ett antal egna klubbspecifika frågor om det är något särskilt som hänt under året, exempelvis ombyggnationer, byte av restaurang eller liknande. Att komplettera med egna frågor kostar inget extra, det ingår. Vi hjälper er även att formulera frågorna.

Rapport Medlemsundersökningen levereras som en rapport. All data samlas och klubben kan ta del av den när som i vår webbportal.

Webbportal I webbportalen samlar vi all data. I Webbportalen kan klubben göra djupare analyser och jämförelser mot andra klubbar på egen hand. 

Årlig gästundersökning

Sluta stirra på staplar! Vill man få fler gäster räcker det inte med att mäta kundnöjdheten och stirra på staplar. Man måste agera på gästernas feedback och visa att man lyssnar. Släpp loss marknadsföringskrafterna hos era gäster.

Skicka erbjudande till de som vill ha! 39% av gästerna vill bli kontaktade med information och erbjudande från klubben och du har det perfekta kampanjverktyget, utnyttja det. - Kombinera ett hotell med spa-paket och golf och bygg beläggning i god tid. - Täck upp kortsiktigt med ett erbjudande imorgon förmiddag för de lokala gästerna. I systemet/webbportalen samlas e-postadresser till gäster som vill få ett erbjudande från klubben.

Löpande gästundersökning och DynaMasterGolf 5+ är nu integrerade Har klubben DynaMasterGolf5+ så ökar nyttan betydligt när det gäller att locka och attrahera nya kunder. Du väljer vilka kommentarer du vill lyfta fram med ett klick, kommentarerna syns direkt på klubbens första-sida och även gästsidan. Låt dina nöjda kunder agera som säljare för klubben. Det är lättare att lita på vad tredje part säger än om du säger det själv.