Golfterminal V3

Tillgängliga funktioner i steg 1

• Inloggning
    • Golf-Id och lösenord
    • Medlemskort
  • Incheckning
    • Ankomstanmälan
    • Betala greenfee* med möjlilghet att redigera pris ifrån GIT
    • Scorekort
  • HCP-justering
  • Tidsbokning
  • Tävlingsanmälan *Kommer i version 1.1 - exakt datum ej spikat

* Mobila betalalternativ genom PayEx betalsystem. Swish Handel och kortbetalning via telefon

Insidan av scorekortsmöbeln

Både Golfterminalen och scorekortsmöbeln finns i vitt och svart

Standard vid beställning är svart-svart

Tillval
Golfterminalen och scorekortsmöbeln i vit-vit + 5 000kr

Laminatet i scorekortsmöbeln är av högsta kvalitet från ledande Arpa Industriale.
Det är ett tåligt nano-laminat som upplevs som extremt matt.
Blir det små repor så går de att laga.

Kontakta Michael Dammert vid frågor eller funderingar
0730-23 35 28 - michael.dammert@evry.com