Golfterminal MultiQ (OnService)

Tillgängliga funktioner i steg 1

• Inloggning
    • Golf-Id och lösenord
    • Medlemskort
  • Incheckning
    • Ankomstanmälan
    • Betala greenfee* med möjlilghet att redigera pris ifrån GIT
    • Scorekort
  • HCP-justering
  • Tidsbokning
  • Tävlingsanmälan *Om det ej är tvingande betalning på tävling

* Mobila betalalternativ genom Swedbank-Pay betalsystem ( Sgfs avtal). Swish Handel och kortbetalning via telefon

Insidan av scorekortsmöbeln

Både Golfterminalen och scorekortsmöbeln finns i vitt och svart

Standard vid beställning är svart-svart

Tillval
Golfterminalen och scorekortsmöbeln i vit-vit (fråga för aktuellt pris)

Laminatet i scorekortsmöbeln är av högsta kvalitet från ledande Arpa Industriale.
Det är ett tåligt nano-laminat som upplevs som extremt matt.
Blir det små repor så går de att laga.

Kontakta Michael Dammert vid frågor eller funderingar
0730-23 35 28 - michael.dammert@tietoevry.com

Frågor & Svar

1. Vi köp gäller tre års utbytesgaranti för skärmen.

2. Kontrollera nätverk och ström, gör en omstart av skärmen innan ni ev ringer supporten.

3. Hur får kunden ett kvitto?
Svar: Eftersom de betalar via sin telefon kommer även kvittot till telefonen.

4. Vart styr jag terminalen om jag önska slå av eller på scorekortmöjligheten?
Svar: Det gör ni i GolfOffice. Adressen dit är:https://www.golfoffice.se/ Har ni inget inlogg idag kontakta supporten så ser de till att ni får ett inlogg. Där ser ni även terminalens transaktioner och kan skapa lösa artiklar.