GolfOffice

NU FLYTTAR ÄVEN ONTAG IN I GOLFOFFICE!

Under vintern/våren kommer vi att påbörja att lyfta in OnTag i vår nya portal GolfOffice. Detta görs för att underlätta administration av skrivare och scorekort samt utskrifter via GIT Online* för er som klubb.

Tanken är att samla allt på ett och samma ställe, visst låter det bra? Hantering av inställningar för terminal (OnService) ligger redan i GolfOffice. Samt även en tredjepartslösning med Businessboard.

För er som klubb innebär det förutom enklare administration även ett modernare gränssnitt för en bättre användarupplevelse. Vi kommer successivt börja fasa ut det gamla OnTag programmet “OnTag Inställningar GIT” och föreslår därför att ni så snart som möjligt flyttar över till GolfOffice. Vi guidar er självklart igenom detta.

Hur går det till?
Flytten kommer att ske batchvis och när det är er klubbs tur kontaktar vår grymma helpdesk er via mail med information om det praktiska.
Bytet är kostnadsfritt**.

När?
Senast den sista maj 2022 ska alla OnTag-klubbar ha fått erbjudande om att flytta in OnTag i GolfOffice.

* Nya OnTag är även kompatibelt med GIT Classic
** Om ni inte väljer att beställa en tilläggsprodukt eller tjänst

Vad är GolfOffice?
Det är vårt samlingsnamn där vi idag administrerar Terminalen och Nya OnTag Cloud. Det är även här ni laddar upp er voucher till scorekorten och kan göra unika scorekort kopplat direkt till en speciell tävling om ni så önskar. Något som inte är möjligt i den gamla versionen av OnTag. Med ett inlogg kan ni alltså administrera detta från vilken dator som helst.


Det finns ävrn en tredjepartslöning i portalen som heter Business Board. 
Business Board är ett webbanpassat kalkylverktyg för idrottslig verksamhet, som effektiviserar administration och ger en kraftfull ekonomisk kontroll för strategiska beslut och lönsamhet. Läs mera på www.businessboard.se